İngilizce Hazırlık Programı Prof. Dr. Tuncay Akçadağ’ı ağırladı

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Yabancı Diller Okulu, üniversitemiz Eğitim Yönetimi Anabilim başkanı Prof. Dr. Tuncay Akçadağ’ı hizmet içi eğitim günleri kapsamında öğrenci merkezlilik konulu bir eğitimde ağırladı. 15 Nisan tarihinde düzenlenen eğitim, İngilizce Hazırlık Okulu Mesleki Gelişim Birimi tarafından organize edildi.

Modül arası tek gün süren mesleki gelişim etkinliklerinin üçüncü oturumunda Prof. Akçadağ, İngilizce Hazırlık Okulu öğretim elemanlarıyla ders aktarımının nasıl daha öğrenci odaklı olabileceğiyle ilgili sohbet edip onlara pratik çıkarımlar sundu. Kendi yürüttüğü bir araştırma projesinden de bahseden Prof. Akçadağ, ders planlamasında öğrenme hedeflerinin dikkate alınması gerektiğini vurguladı. Öğrenci merkezlilik adlı etkinlikte Prof. Akçadağ Hazırlık hocalarıyla içinde bulunduğumuz akademik yılda ikinci defa bir araya gelme fırsatı buldu. Eğitim-öğretim yılı başlamadan düzenlenen ilk etkinlikte meslek olarak öğretmenlik konusu tartışılmıştı.