Ek Yerleştirme ile Kayıt Olan Öğrenciler için Düzey Belirleme Sınavı (DBS) Programı 2024-2025

YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI

EK YERLEŞTİRME İLE GELEN ÖĞRENCİLER İÇİN

DÜZEY BELİRLEME SINAVI

SINAV PROGRAMI

Sınav 01 Ekim 2024 Salı günü gerçekleşecektir. Temel sınav (written exam) ve yazma sınavı (writing) konuşma (speaking) sınavı.  Sınav Örneği İçin Tıklayınız.

*Ek Yerleştirme ile kayıt yaptıran tüm öğrenciler, 1 Ekim 2024 tarihinde saat 09:30'da Haliç Yerleşkesi D Blok 113 nolu derslikte yapılacak Düzey Belirleme Sınavı'na girebileceklerdir.

01 Ekim 2024 Salı

Temel Sınav (Written Exam): 09:30-11:30

(Başarılı olan ve FSMEPT’e (İngilizce Yeterlik Sınavı) girmeye hak kazanan öğrenciler 01 Ekim 2024 Salı günü saat 12.00’da www.prep.fsm.edu.tr adresinde duyurulacaktır.

SINAV YERİ

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Halliç Yerleşkesi

Sınav Salonu: D Blok - 113 nolu derslik

Sütlüce, Karaağaç Cd 12/A, Haliç Yerleşkesi B Blok 34445 Beyoğlu/İstanbul

Tel : 0212 521 81 00 / Dahili: 4037
E-posta: [email protected]

Haliç Yerleşkesi ’ne nasıl ulaşabilirim?

ÖNEMLİ BİLGİLER

Öğrencilerimizin sınavların başlangıç saatinden en az 15 dakika önce Haliç Yerleşkesine gelip, sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınavın tüm kısımlarının öncesinde kimlik kontrolü yapılacaktır. Öğrenci kimliğini ibraz etmeyen öğrenciler sınava kabul edilmeyecektir. (Öğrenci kimliğini edinememiş öğrencilerin e-devlet uygulaması veya FSMVÜ otomasyon sistemi üzerinden öğrenci belgelerinin çıktılarını almaları ve ayrıca nüfus cüzdanları ile sınav salonuna gelmeleri gerekmektedir.)

Sınavlarda yalnızca kurşun kalem kullanılabilecek olup tükenmez kalem veya pilot kalem kullanılması yasaktır. Öğrencilerimizin sınav salonuna kalem, silgi ve kalemtıraş ile gelmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerin eğitim düzeylerine sağlıklı bir şekilde yerleştirilebilmeleri için sınavın tüm kısımlarına girmeleri gerekmektedir. Sınavın herhangi bir kısmına girmeyen öğrenciler, doğrudan Elementary (Başlangıç) seviyesindeki İngilizce hazırlık sınıfına yerleştirilebilirler.

Sorularınız için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Başarılar dileriz.

Yabancı Diller Bölümü