Anasayfa  |   İletişim  | AR - EN
İngilizce Hazırlık Programı
FSMVÜ | YGS Öğrencilerinin Düzey Belirleme Sınavı Programı
YGS Öğrencilerinin Düzey Belirleme Sınavı Programı

YGS ile üniversitemizin eğitim dili %30 İngilizce olan programlarına yerleşen öğrenciler için yapılacak olan Düzey Belirleme Sınavı programı aşağıda belirtildiği gibidir:

Sınav Tarihi:

02 Şubat 2018

Sınav Yeri:

Küçük Çamlıca Yerleşkesi

Written exam:

09:00-10:45

Writing:

11:00-12:15

Speaking:

12:30-12:45

-Öğrencilerin sınav saatinden 15 dk. önce Küçük Çamlıca Yerleşkesi’nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

-Düzey Belirleme Sınavı’nın (DBS) written exam, writing veya speaking kısımlarına girmeyen öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır ve bu öğrenciler en düşük seviye sınıfına yerleştirileceklerdir.

-Sınava gireceğiniz kat ve oda numarasını sınav günü Küçük Çamlıca Yerleşkesinin ana girişinde yer alan panodan öğrenebilirsiniz.

-DBS sonuçları aynı gün içerisinde (02 Şubat 2018) yine FSMVÜ Yabancı Diller Bölümü web sitesinden (prep@fsm.edu.tr) duyurulacaktır.

-DBS’den başarısız olan öğrenciler 05 Şubat Pazartesi günü saat 9:00’da Küçük Çamlıca Yerleşkesinde eğitim görmeye başlayacaktır.

-DBS’den başarılı olan öğrenciler 05 Şubat Pazartesi günü FSMEPT* sınavına girmeye hak kazanacaktır. FSMEPT programı aşağıdaki gibidir:

Sınav tarihi:

05 Şubat Pazartesi

Sınav Yeri:

Küçük Çamlıca Yerleşkesi

Writing:

09:00-10:00

Reading:

10:10-11:10

Listening:

11:20-12:00

Speaking: