Ölü Adam Sahipsiz Köpek Aşevi Ziyareti

13 Şubat 2019

İngilizce Hazırlık Programı Sosyal Farkındalık Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu etkinlik kapsamında, öğretim görevlileri ve öğrencilerimiz, 13 Şubat 2019 tarihinde Pendik’teki Ölü Adam Sahipsiz Köpek Aşevi’ni ziyaret ettiler.

Ölü Adam Sahipsiz Köpek Aşevi görevlileri tarafından, aşevinin tarihçesi, amaçları ve sorumlulukları hakkında bilgilendirilen öğrencilerimiz, daha sonra görevlilere etkinlikler hakkında merak ettikleri soruları yönlendirdi. Bunun ardından tesisi dolaşarak, yemeklerin hazırlandıkları yerleri görme fırsatı buldular.

Sahipsiz köpeklerin bulundukları bölgelere araçlarla giderek yemeklerin verilme sürecini izleme olanağı bulan öğrencilerimiz, aynı zamanda görevlilere de yardımcı oldular.

Etkinliğin düzenlenmesine destek veren öğretim görevlilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.