FSMVÜ | 2019-2020 Sınav Kayıtları
2019-2020 Sınav Kayıtları

DÜZEY BELİRLEME SINAVI KAYITLARI

2019-2020 akademik yılı içerisinde eğitim dili %30 İngilizce olan lisans programlarına kayıt yaptıran öğrencilerimiz için geçerli olan İngilizce Hazırlık Programı Düzey Belirleme Sınavı’na kayıt yaptırmak için tıklayınız. (İngilizce Hazırlık Programı’nda öğrenim görecek olan Bilgisayar Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Psikoloji, Mimarlık ve İç Mimarlık Bölümleri öğrencileri için geçerlidir.)

İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI YETERLİK SINAVI KAYITLARI (FSMEPT)

Daha önceki yıllarda İngilizce Hazırlık Programı’ndan başarısız olup, 11-12 Eylül 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan yeterlik sınavına (FSMEPT) katılmak isteyen öğrencilerimiz bu sınava kayıt yaptırabilirler. (2019-2020 akademik yılında üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin bu sınava kayıt yaptırmalarına gerek yoktur.) Kayıt için tıklayınız.

BEPT - ING101/102 (TEMEL İNGİLİZCE DERSLERİ) MUAFİYET SINAVI

2019-2020 akademik yılı içerisinde eğitim dili Türkçe olan ön lisans ve lisans programlarına kayıt yaptıran öğrencilerimiz için 1. sınıfta uzaktan eğitim yoluyla verilen Temel İngilizce derslerinden (ING101-ING102) muafiyet sınavına (BEPT) kayıt yaptırmak için tıklayınız. (Yalnızca 2019-2020 akademik yılında ‘Türk Dili ve Edebiyatı, Bilim Tarihi, Tarih, Okul Öncesi Öğretmenliği, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Türkçe Öğretmenliği, Grafik Tasarım, Geleneksel Türk Sanatları, Mimari Restorasyon, Hukuk, İslami İlimler, Adalet, Çocuk Gelişimi’ bölümlerine kayıt yaptıran öğrencilerimiz için geçerlidir.)

Başarılar dileriz.

Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı